Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Сумська школа № 17 стане сучасною, безпечною та доступною

  • 152
Сумська школа № 17 стане сучасною, безпечною та доступною

Сучасна, доступна, безпечна – такою має бути школа. Тож цьогоріч на оновлення за сприяння депутатів від «Слуги Народу» очікує Сумська школа № 17. Там планують повну термомодернізацію, будівництво сучасного спорткомплексу та благоустрій території.
Перетворення навчальних закладів на комплекси з новітніми спортивними майданчиками, басейнами, ігровими кімнатами, лабораторіями, оновленими харчоблоками, протипожежною системою – це щоденна робота, яка на Сумщині триває вже три роки.
«Серед об’єктів, якими пишаюсь, – модернізація Сумської школи №17. У 2020 році школу обладнано протипожежною системою, у 2021 капітально відремонтовано і оснащено харчоблок, – говорить народна депутатка від «Слуги Народу» Тетяна Скрипка. – Я впевнена, що змінити освітнє середовище можна лише системною роботою. Щодо модернізації шкіл – спочатку безпека, потім ремонт, оснащення, благоустрій».
Саме тому у 2022 році знову про Сумську школи №17. Попереду нові перетворення. З коштів на соціально-економічний розвиток територій Тетяна Скрипка спрямувала 1,2 млн грн на проєктні роботи. Йдеться про термомодернізацію приміщень, повну ізоляцію навчальних блоків початкової і старшої шкіл, зведення сучасного спорткомплексу, благоустрій території. І головне – школа матиме пандуси, ліфт і спеціальні кабінки у вбиральнях для учнів з інвалідністю.
До проєкту активно долучаються і депутати Сумської міської ради від «Слуги Народу» Ефрем Лазарєв та Олег Рєзнік. Саме вони вирішили за 5 років повністю змінити свою рідну школу. Це приклад депутатської співпраці, яка дає результат.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy