Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Нардеп від «Слуги Народу» Микола Задорожній анонсував програму безкоштовного лікування командою фахівців із Франції для поранених бійців

  • 9
Нардеп від «Слуги Народу» Микола Задорожній анонсував програму безкоштовного лікування командою фахівців із Франції для поранених бійців

Народний депутат Микола Задорожній повідомив важливу інформацію, яка стане у нагоді пораненим бійцям із травмами щелепно-лицьової ділянки. Ідеться про унікальну можливість безкоштовного комплексного лікування на Львівщині, що буде здійснюватися досвідченими фахівцями із Франції. Така значуща для відновлення здоров’я захисників програма стала одним із напрацювань парламентаря у спеціалізованій комісії Верховної Ради, що, зокрема, опікується питаннями реабілітації воїнів після отриманих травм на фронті.

«Так, наразі як народний депутат, працюю заступником голови Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування можливих фактів порушень законодавства України щодо фінансування лікування та реабілітації військовослужбовців у медичних закладах. Маємо можливість покращувати лікування та реабілітацію наших захисників, а також шукати нові види медичної допомоги.

Маю звістку для поранених бійців – пропонується безкоштовне лікування і реабілітація повного циклу, починаючи від пересадки шкіри чи частин лицьового черепа, імплантації зубів, реконструкції носа, пазух, очниць до повного естетичного відновлення обличчя.

Лікування буде проводитись у лікарні у Винниках (біля Львова) командою французьких фахівців. Перший етап (консультаційний) розпочнеться в кінці цього місяця. Все абсолютно безкоштовно.

Допомога надається військовим, які під час виконання бойових операцій отримали травми у щелепно-лицьовій ділянці. Можуть бути ті, хто зараз перебуває на лікуванні, ті, хто вже проходив лікування і часткову реабілітацію.

Сайт, де можете почитати про це детальніше: superhumans.com» – написав Микола Задорожній на своїй сторінці у Фейсбуці.

Народний обранець також звернувся до жителів Сумщини із проханням розповсюдити цю інформацію, повідомити своїх знайомих і близьких про таку можливість та скористатися послугами наших міжнародних партнерів із Франції.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy