Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Людмила Колєснік: «Виділяти мільйони на прибирання парків – не на часі»

  • 14
Людмила Колєснік: «Виділяти мільйони на прибирання парків – не на часі»

Людмила Колєснік: «Виділяти мільйони на прибирання парків – не на часі»
Сьогодні, 20 грудня, відбулася 65-та «бюджетна» сесія Роменської міської ради, на якій депутати голосували за програми щодо забезпечення життєдіяльності громади на 2024 рік.

За деякі програми, винесені на сесію, фракція політичної партії «Слуга Народу» в Роменській міській раді не голосувала. Однак, як зауважує голова фракції Людмила Колєснік, для цього є вагомі причини. Зокрема, урівноваженість і пропорційність розподілення бюджетних коштів на благоустрій, підтримку військових і їхній сімей та саму допомогу військовим, які зараз боронять нашу країну.
Наприклад, фракція одноголосно голосувала проти Проєкту рішення РМР «Про затвердження Програми утримання та розвитку Міського парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка на 2024 – 2026 роки». На неї у 2024 році планувалося виділити понад 1,5 мільйони гривень. Також голосували проти Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Роменської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, Програми благоустрою населених пунктів Роменської міської територіальної громади на 2024-2026 роки. Поки що вони не прийняті.

«Я категорично проти деяких пунктів цих проєктів рішення. На утримання парку понад 1,5 млн грн! Я вважаю недоцільно приймати таке рішення саме зараз. Акцентую увагу – 20 грудня 2023 року, коли ми другий рік у війні. Можливо, за інших обставин, так – згодна. Але не зараз. Коли бюджет 725 мільйонів, то мінімум 150 – має бути військовим. Вважаю недоцільним витрачати такі гроші на прибирання, косіння трави, клумби. Бо в першу чергу нам потрібен не благоустрій за шалені гроші, а Перемога», – коментує своє голосування Людмила Колєснік.
Також вона зазначає, що соромно виділяти на оздоровлення Захисників і Захисниць 100 тис грн, на соціальну підтримку військовослужбовцям, які звільнені з військової служби за станом здоров’я – 275 тис грн, на посилення соціального захисту сімей загиблих – 50 тис грн. А на благоустрій парків – мільйони.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy