Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

  • 13
У Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

У заході взяли участь і депутати від партії «Слуга Народу» Рівненщини. Учасники обговорили актуальні питання: захист енергетичної системи, інтеграцію України до ЄС, гуманітарну політику, посилення протиповітряної оборони та підтримку ЗСУ.

Окрему панель присвятили проєкту «Зроблено в Україні». Це майданчик для діалогу між бізнесом і владою. Сьогодні важливо зробити все, аби якнайбільше українських підприємств змогли не лише зберегти, а й масштабувати свою роботу. Також спілкувалися про програму «Інфраструктурна політика», яка передбачає модернізацію та оновлення інфраструктури країни, що створить сприятливі умови для зростання та розвитку українських підприємств», – зазначив депутат Рівненської міської ради від партії «Слуга Народу» Віталій Коваль.

Нині, коли перед державою стоять серйозні виклики, подібні зустрічі дуже важливі. Адже це можливість зміцнити взаємодію між центральною владою та владою на місцях, посилити між ними комунікацію та разом йти до Перемоги» – сказав очільник Рівненської ОВА, депутат Рівненської міської ради від партії «Слуга Народу» Олександр Коваль.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy