Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Сергій Подолін про можливості зубного протезування для військових на Рівненщині

  • 28
Сергій Подолін про можливості зубного протезування для військових на Рівненщині

Депутат Рівненської обласної ради від партії «Слуга Народу» Сергій Подолін розповів, що на Рівненщині розпочинається важливий проєкт із безплатного протезування зубів для ветеранів.

Взяв участь у нараді, яку провела голова Національної служби здоров’я України Наталія Гусак, обговорили питання, які стосуються реалізації пілотного проєкту. Такі пакети не входять до Програми медичних гарантій, але фінансуються НСЗУ. Послуги будуть доступні учасникам бойових дій, людям, які отримали інвалідність через війну, і деяким категоріям військовослужбовців. Нині в 4 медзакладах готуються договори для контрактування. Окрім того, корегуємо цільові програми, у яких передбачалися такі стоматпослуги», – сказав Сергій Подолін.

Наразі в 4 медичних закладах ведеться підготовка до укладення контрактів. На реалізацію цього пілотного проєкту Національна служба здоров’я України спрямовує 750 мільйонів гривень. Однак обсяг коштів, які надійдуть у регіон, залежатиме від кількості укладених договорів.

Зі слів Сергія Подоліна, у перелік послуг, які надаються в межах цього проєкту, входять стоматологічна консультація, рентген або інші методи дослідження, виготовлення, встановлення та фіксація зубних протезів, проведення знеболення тощо. Варто відзначити, що пакет не передбачає видалення зубів, лікування, а також до конструктивних елементів не враховані штамповані коронки й литі конструкції.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy