Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Розширення та реконструкція Рівненської центральної лікарні: представники влади обговорили актуальні питання

  • 63
Розширення та реконструкція Рівненської центральної лікарні: представники влади обговорили актуальні питання

Народний депутат України від «Слуги Народу» Олександр Ковальчук та представники міського й обласного підрозділів галузі охорони здоров’я населення обговорили питання розвитку та реконструкції Рівненської центральної лікарні на зустрічі з міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком та керівництвом лікарні.

Ще у 2021 році в Рівному заклали капсулу під будівництво нового центру трансплантології в центральній міській лікарні, проте реалізацію проєкту довелося відкласти у зв’язку з повномасштабним вторгненням. На сьогодні до плану додалась і реконструкція частини хірургічного корпусу лікарні та добудова 4-го поверху, що дасть змогу збільшити обсяг надання медичних послуг та приймати більшу кількість пацієнтів. Ми можемо говорити і про медичний туризм, адже це збільшить потік людей, яким необхідно отримати якісний медичний супровід», – коментує Олександр Ковальчук.

Представники Рівненської міської лікарні презентували проєкт реконструкції, який передбачає будівництво приймального відділення, а також оновлення операційних із метою надання медичної допомоги на найвищому рівні. Реалізація цих планів сприятиме підвищенню якості медичних послуг та створить базу для подальшого розвитку медичного сектору в регіоні.

Зі слів міністра, співпраця між державними та місцевими органами влади в цьому напрямку є ключовим фактором успішної модернізації медичної сфери. Завдяки партнерству вдасться створити умови для стабільного та ефективного забезпечення здоров’я громадян.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy