Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Готовність громад до інтеграції ветеранів: стратегічна сесія відбулася в Рівному

  • 11
Готовність громад до інтеграції ветеранів: стратегічна сесія відбулася в Рівному

У Рівному депутати від партії «Слуга Народу» взяли участь у стратегічній сесії з розроблення методології оцінки готовності громад до інтеграції ветеранів у цивільне життя.


Мета заходу  — визначити необхідні кроки для забезпечення комфортного повернення ветеранів до цивільного життя. Важливою частиною цього процесу є розроблення методології Острозькою академією, яка допоможе систематизувати підходи до інтеграції ветеранів та оцінити їхню ефективність.

Працюємо над цим напрямом для всієї України. Для цього у Рівне з’їхались експерти серед ветеранської спільноти, представники органів державної влади і місцевого самоврядування, громадського сектору, сервісних служб, освітян та інших», – коментує голова Рівненської обласної ради від партії «Слуга Народу» Андрій Карауш.

Коли військові повертаються з фронту, суспільство повинно бути готовим прийняти їх і допомогти їм в адаптації до цивільного життя. З 2014 року на Рівненщині була розроблена стратегія допомоги бійцям та їхнім рідним, яка втілена в проєкті «Соціальний менеджер в громаді».

Нині проєкт «Соціальний менеджер в громаді» вже масштабувався всією країною. Починали його з матерями та дружинами військових. Та методика, яка була створена, ґрунтувалася на потребах і запитах бійців. Це дуже цінно. Із початком повномасштабного вторгнення реалізацію проєкту продовжили і впровадили другий етап – фахове навчання в Острозькій академії соціальних менеджерів», – розповів депутат Рівненської обласної ради від партії «Слуга Народу» Сергій Подолін.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy