Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Енергія змін: Форум регіонального лідерства

  • 21
Енергія змін: Форум регіонального лідерства

У Києві відбувся Форум регіонального лідерства, організований USAID Ukraine та NDI Ukraine, де представники різних сфер з усієї України мали можливість обмінятись досвідом та об’єднати зусилля, спрямовані на перемогу. До заходу долучились і представники партії “Слуга Народу” Рівненщини.

Від воєнних ветеранів до активних представників молодіжної та жіночої політики, від підприємців до благодійників, кожен з учасників заходу несе відповідальність перед майбутнім країни.

Перемога починається з нас самих! Люди, які викреслили зі свого лексикону слова “не вдасться”, “нехай хтось інший”, і замінили їх на: “ми це зробимо разом!” Військові, волонтери, підприємці, благодійники, активні представники молодіжної політики, регіональні жіночі лідерки — всі вони взяли на себе відповідальність змінювати нашу країну”, – підкреслила голова партії “Слуга Народу” Олена Шуляк.

Цей захід став місцем обміну досвідом, поділу сил і об’єднання зусиль на шляху до перемоги. Тільки разом ми можемо здобути перемогу та відбудувати країну”,- зазначив депутат Рівненської районної ради партії “Слуга Народу” Василь Жабчик.

Під час заходу учасники обговорили різноманітні теми: від військової реабілітації до пільгових кредитів для ветеранів, від відновлення після конфлікту до підтримки освіти.

Важливо зрозуміти, що кожен може стати частиною історії змін. Спільно, згуртовані, ми зможемо побудувати незламну країну, де кожен знайде своє місце та можливість реалізувати свій потенціал”, – коментує депутат Острозької міської ради від партії “Слуга Народу” Констянтин Кирилюк.

Я вірю, що разом ми здатні на все. На нашому шляху можуть зустрічатися важкі перешкоди, але ми не зупинимося. Ми перетворимо Україну на країну справедливості, добробуту та рівних можливостей для кожного громадянина”, – додала Олена Шуляк.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy