Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати від партії «Слуга Народу» Рівненщини разом із народним депутатом України від «Слуги Народу» Юрієм Корявченковим відвідали Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни

  • 16
Депутати від партії «Слуга Народу» Рівненщини разом із народним депутатом України від «Слуги Народу» Юрієм Корявченковим відвідали Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни

Під час заходу ознайомились із поточним станом та перспективами розвитку госпіталю, який є провідним в Україні медичним закладом та приймає на реабілітацію в гострому періоді захисників України після важких черепно-мозкових та спінальних травм.

Ми маємо потужну базу та висококваліфікований медичний персонал, який використовує індивідуальний підхід для ефективної реабілітації кожного пацієнта», – зазначив керівник госпіталю Андрій Бурачик.

Депутати також ознайомилися з поточним будівництвом нового корпусу, що дасть змогу госпіталю приймати ще більше пацієнтів.

Наша країна та наші захисники потребують сучасних та ефективних медичних закладів. Відповідно до проєкту будівництва, на майданчику планується зведення сучасного 4-поверхового корпусу для стаціонарного лікування», – розповів голова Рівненської обласної ради, депутат від партії «Слуга Народу» Андрій Карауш.

Реабілітація ветеранів надважлива. Вам вдається розвиватися та розширювати можливості навіть у надскладні часи. Такі результати – це приклад успішного керівництва та зусиль різних гілок влади та бізнесу в досягненні цілей», – підкреслив Юрій Корявченков.

Центр розташований у затишному місці з необхідними умовами, створеними для комфортного перебування та сприяння швидкому відновленню пацієнтів. На базі госпіталю є будиночки, де пацієнтам зручніше адаптуватись.

Ми запрошуємо й родини ветеранів. З ними працюють психологи та спеціалісти, які розповідають та показують рідним, як правильно підтримувати, допомагати військовим інтегруватись у суспільство. Практикуємо і виїзди в місто з пацієнтами на кріслах колісних, адже, навіть маючи потужну тренувальну базу на території госпіталю, надважливо, щоб вони адаптувалися, відчуваючи підтримку поза межами госпіталю», – розповідає Андрій Бурачик.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy