Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Політика конфіденційності

Редакція від 24.05.2019

Введення

Політична Партія “СЛУГА НАРОДУ” (далі – Партія) поважає конфіденційність персональної інформації відвідувачів та користувачів сайту sluganarodu.ua та докладає всіх зусиль щодо її захисту.

Ця “Політика конфіденційності” (надалі - Політика) пояснює, яку інформацію ми збираємо, з якою метою та яким чином забезпечуємо безпеку Ваших даних.

Заповнюючи форму реєстрації на сайті або відвідуючи сторінки сайту, Ви автоматично приймає умови Політики.

Ця Політика використовує наступні терміни:

Сайт – це сукупність файлів, що розміщені та пов’язані між собою логічною послідовністю, оформлені у вигляді окремих веб-сторінок та доступ до яких здійснюється через мережу Інтернет за доменним ім’ям: “sluganarodu.ua”

Відвідувач сайту – фізична особа, яка зайшла на сайт та стосовно якої, відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”, здійснюється обробка персональних даних.

Користувач сайту – відвідувач сайту, який зареєструвався на сайті, створивши свій обліковий запис в нашій системі.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Відвідуючи та реєструючись на сайті, Ви погоджуєтесь з даною Політикою та надаєте згоду на обробку персональних даних та іншої інформації про себе згідно цієї Політики.

Відвідуючи та реєструючись на сайт, Ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб’єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України “Про захист персональних даних“. Політика час від часу оновлюється. Поточна редакція Політики вказана на початку цього документу.

Яку інформацію та яким чином ми її про Вас збираємо?

При відвідуванні та користуванні сайтом автоматично може оброблятися наступна інформація:

- інформація, яку користувач сайту вносить при реєстрації на сайті: ім’я, прізвище, мобільний номер телефону, електронна адреса, адресу місцезнаходження, паспортні данні; додаткову анкетну інформацію щодо громадянства, участі в інших політичних партіях, роботи на державній службі.

- дані, які отримуються про відвідувачів та користувачів сайту за допомогою Google Analytics: дата, час, період перебування на сайті, відвідані сторінки, відомості про пристрій та браузер, ІР-адреса, геолокація, Log-файли, інформація про пристрій з якого здійснюється доступ до сайту, тощо.

- файли cookies для збирання таких персональних даних, як тип браузера або операційна система, сторінка-посилання, шлях на Сайті, домен інтернет-провайдера і т. п., з метою отримання загальної інформації про те, як Користувачі користуються Сайтом. Файли cookies дозволяють удосконалювати цей Сайт відповідно до вимог його Користувачів.

Ми зберігаємо всю інформацію, зібрану з використанням файлів cookies, у форматі, який не передбачає можливості ідентифікувати особу. Інформація, яку отримують через файли cookies, не може бути відкрита третім особам. Ця інформація не буде несанкціоновано передаватися третім особам.

З якою метою ми збираємо інформацію про Вас?

Ми здійснюємо обробку тільки тієї інформації, яку користувач надає добровільно.

Ми маємо право на обробку персональної інформації про користувача, отриманої при його реєстрації на сайті.

Метою обробки Ваших даних є можливість обміну інформацією між нами та користувачем. Отримана нами інформація використовується виключно з метою досягнення мети та цілей визначених Статутом Партії.

Контактні дані (електронна пошта та мобільний номер телефону) ми використовуємо для індивідуального зв’язку з користувачами сайту або відправки автоматичних масових поштових розсилок на електронні адреси користувачів, а також листування через служби коротких повідомлень (SMS, MMS, Viber, Telegram та інші).

Також, ми збираємо інформацію про відвідувачів сайту для підвищення зручності користування сайтом.

Інформація, зібрана про Користувача, не підлягає розголошенню третім особам, окрім випадків, передбачених законодавством України та положеннями цієї Політики.

Як довго ми зберігаємо інформацію?

Видалення персональних даних користувача здійснюється шляхом направлення заявки зі своєї електронної пошти, що була вказана в обліковому записі при реєстрації на сайті, на електронну пошту [email protected].

Повне видалення даних користувача є підставою для припинення будь-яких відносин із користувачем.

У випадках передбачених Правилами користування сайту адміністратор сайту може видалити будь-яку інформацію щодо користувачів сайту, включаючи обліковий запис без попередження.

Файли cookies зберігаються на пристрої відвідувача сайту та їх використання може контролюватися самим відвідувачем. Відвідувач може видалити файли cookies зі свого пристрою самостійно в будь-який час. Якщо відвідувач не видаляє файли, то вони зберігаються певний час згідно розділу “Яку інформацію та яким чином ми її про Вас збираємо?” цього документу.

Хто має доступ до інформації?

Ми можемо передавати адреси електронної пошти та номери мобільних телефонів третій стороні з метою поширення повідомлень інформаційного характеру, шляхом використання засобів телефонного та електронного зв’язку, служб коротких повідомлень (SMS, MMS, Viber, Telegram та інші). Третя сторона використовує цю інформацію виключно для надання послуг поширення повідомлень інформаційного характеру, шляхом використання засобів телефонного та електронного зв’язку, служб коротких повідомлень (SMS, MMS, Viber, Telegram та інші) або розсилки від нашого імені. Відмовитися від розсилки на Вашу електронну пошту можна безпосередньо з отриманого електронного листа.

Сайт може містити посилання та перехід на інші сайти, наприклад, соціальні мережі (Facebook, Twitter, Youtube, Instagram). Ми не несемо відповідальність за політику конфіденційності сторонніх сайтів та рекомендуємо ознайомитися з «Політикою конфіденційності» цих сайтів.

Заходи безпеки для захисту інформації.

Всі дані сайту передаються та зберігаються на Партії. Ми вживаємо заходи безпечного використання персональної інформації, щоб зберегти її конфіденційність. Будь-яка персональна інформація піддається шифруванню на сайті. Захищені сторінки сайту мають спеціальний значок у адресному рядку браузера та має вигляд навісного замку.

Конфіденційні дані: мобільні номери, email – є конфіденційною інформацію про користувача.

Ми прагнемо захистити персональну інформацію, але попереджаємо про можливість настання несприятливих наслідків пов’язаних із проведенням кібератак та іншими форс-мажорними обставинами. Тому, коли користувач розміщує будь-яку інформацію на сайті, він усвідомлює ризики та погоджується з ними.

Згода на обробку інформації.

Погоджуючись з Політикою та надавши нам інформацію про себе, користувач сайту дає згоду на обробку цієї інформації. Але у будь-який час користувач може відізвати свою згоду шляхом видалення облікового запису та зібраних персональних даних на сайті. Для цього необхідно направити запит на електронну пошту [email protected] зі своєї електронної пошти, що була вказана в обліковому записі при реєстрації на сайті. Зауважте, що після цього ми припиняємо будь-яке подальше отримання інформації від Вас. В такому разі користувачу необхідно буде пройти повторну процедуру реєстрації на сайті.

Відвідуючи сайт, Ви надаєте згоду на обробку файлів cookies, які забезпечують коректну роботу сайту та позитивний досвід користування сайтом. Файли cookies зберігаються на Вашому пристрої тому Ви може видалити файли cookies зі свого пристрою самостійно в будь-який час.

Ваші права

Згідно Закону України «Про захист персональних даних» Ви можете звернутись до нас з будь-яким запитанням щодо цієї Політики та відносно Ваших персональних даних, які обробляються нами.

Надання інформації третім особам

Ми робимо все від нас залежне, щоб надати користувачу доступ до ваших особистих даних і/або виправити їх, якщо вони невірні, чи вилучити за запитом користувача, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом або не обумовлено законними діловими цілями.

Ми не надаємо інформацію про Користувача третім особам не інакше як на підставі згоди користувача або відповідної ухвали (рішення) суду.

Внесення змін до Політики

Умови цієї Політики ми можемо змінювати в односторонньому порядку. Внесені зміни набирають чинності протягом трьох календарних днів з моменту їх публікації на Сайті. Якщо зміни будуть суттєвими, ми проінформуємо Вас електронною поштою (надсилається на адресу електронної пошти, зазначену при реєстрації) або шляхом повідомлення на цьому Сайті до набрання чинності змінами.

З питань пов’язаних із Політикою просимо звертатися на адресу електронної пошти [email protected].

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися