Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Миргородському районі співпрацюють з міжнародними організаціями для підтримки ВПО

  • 63
У Миргородському районі співпрацюють з міжнародними організаціями для підтримки ВПО

Очільник Миргородської РВА та депутат від партії «Слуга Народу» Віталій Дяківнич зустрівся з представниками організації Handicap International, які спеціалізуються на допомозі внутрішньо переміщеним особам.

У Миргородському районі постійно працюють над залученням міжнародних, громадських та благодійних організацій, щоб полегшити інтеграцію переселенців у громади району. У РВА створено Раду з питань ВПО для сприяння розв’язання нагальних проблем.

Денис Колосовський, керівник регіонального структурного підрозділу Handicap International, розповів, що Humanity & Inclusion – це незалежна та неурядова організація, яка надає допомогу в ситуаціях бідності та ізоляції, конфліктів і катастроф. В Україні команда працює з березня 2022 року та підтримує людей з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, які постраждали від російської агресії.

Вона займається підтримкою ВПО, надає послуги з фізичної та психологічної реабілітації, ведуть інформативну діяльність щодо дій у разі виявлення небезпечних предметів, надає фінансову допомогу.

«Ми детально зупинились на допомозі особам, майно яких було пошкоджене внаслідок збройної агресії рф, потребах місць тимчасового проживання ВПО. Домовились організувати для школярів ВПО консультаційні зустрічі щодо дій в разі виявлення небезпечних предметів», — зазначив Віталій Дяківнич.

Учасники зустрічі визначили найпроблемніші питання та окреслили першочергові кроки подальшої співпраці.

«Ми маємо не лише долати наслідки російської агресії, а й впроваджувати нові ініціативи, консолідуючи зусилля всіх партнерів. Дякую всім, хто підтримує та не полишає допомагати українцям вистояти у цій нелегкій боротьбі. Ми цінуємо кожну допомогу!» — наголосив Віталій Дяківнич.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy