Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Сергій Хавренков: «Допомога ЗСУ – це громадянський обовʼязок кожного»

  • 126
Сергій Хавренков: «Допомога ЗСУ – це громадянський обовʼязок кожного»

Депутат Шевченківської районної в місті Полтава раді від партії «Слуга Народу» Сергій Хавренков від початку повномасштабного вторгнення активно підтримує наших військових. Залучає автівки, продукти, амуніцію та інші необхідні речі.

Чоловік, як і мільйони українців, зосередив свої сили на допомозі ЗСУ. Одна з постійних потреб на фронті – автівки, адже вони постійно виходять із ладу. Для 116-ї окремої механізованої бригади він сприяв ремонту 5 машин.

Передав автівку, Старлінк, генератор, тепловізор та балістичний шолом із навушниками військовим, які захищають країну на Херсонському напрямку.

«Допомога ЗСУ – це обов’язок кожного свідомого українця. Адже оборона України – це наша спільна відповідальність. І ми маємо щодня докладати всіх зусиль, щоб допомогти бійцям вибороти перемогу», – говорить Сергій Хавренков.

Депутат співпрацює з різними волонтерами, залучає продукти для військових та ВПО, тепловізори, каски, приціли та інші необхідні на фронті речі. Під час підриву окупантами Каховської ГЕС передав постраждалому регіону човен.

Зараз він продовжує працювати над залученням підтримки для ЗСУ. Адже лише разом можна повернути наші території, людей та мир.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy