Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Реконструкція аеропорту, а не приватні інтереси! Позиція «Слуг Народу» в Полтавській міськраді

  • 197
Реконструкція аеропорту, а не приватні інтереси! Позиція «Слуг Народу» в Полтавській міськраді

Депутати від «Слуги Народу» у Полтавській міськраді сьогодні під час сесійного засідання не брали участь у голосуванні, оскільки принципово не можуть підтримувати об’єднані питання, в одному з яких приховані інтереси керівництва міста.

Йдеться про затвердження проєкту землеустрою ділянки на 1549 м² для збільшення охоронної зони злітної смуги аеропорту «Полтава», в іншому – дозвіл на передачу в оренду на 5 років 1308 м² землі в центрі Полтави (на вул. Раїси Кириченко, 26) приватному підприємству.

«Не можна ставити на ваги соціально важливий інфраструктурний об’єкт й особисте питання однієї людини та виносити їх разом у проєкт рішення. Компромісу не може бути. Тому ми не присутні сьогодні на місцях», – наголосив голова фракції партії «Слуга Народу» Юрій Бражник.

Депутатка Катерина Бабіч зауважила, що представники фракції готові комунікувати, як вирішити питання з виділенням ділянки для реконструкції аеропорту.

«З одного боку, всім необхідний аеропорт, а з іншого – приватне питання. Якщо дозволити це зробити один раз, то це триватиме й надалі. Ми відстоюємо свою позицію», – додала депутатка.
Сесія Полтавської міськради 23 листопада повноцінно не відбулася через відсутність кворуму.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy