Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Пропонуємо популяризувати вакцинацію в Полтаві

  • 337
Пропонуємо популяризувати вакцинацію в Полтаві

Сергій Іващенко виступив з ініціативою створення у Полтаві міської комунікаційної стратегії щодо популяризації вакцинації проти COVID-19. Про це він заявив під час обговорення процесу вакцинації в місті.

За словами Сергія Іващенка, важливо розуміти, що гальмує темпи вакцинації серед людей, і реагувати на ці чинники. «Потрібна безпосередня комунікація з місцевими жителями, а також аналіз причин, які не дозволяють полтавцям зробити щеплення», – резюмував він.

Депутат пропонує задіяти для популяризації вакцинації різні інформаційні канали, у тому числі зовнішню рекламу, соціальні ролики на телебаченні та радіо. Також, на його думку, варто використати екрани в тролейбусах, аби демонструвати мотиваційні ролики чи розвінчувати міфи про вакцинацію проти коронавірусу.

Особисто Сергій Іващенко вакцинувався. І він вважає за доцільне запровадити у Полтавській міській раді норми, що діють у Верховній Раді України.

«Я буду пропонувати ухвалити рішення, що жорстко обмежуватиме чиновникам та депутатам доступ до міської ради, які не пройшли вакцинацію чи не мають негативного ПЛР-тесту, згідно з чинними термінами. Адже у нас якось дивно виходить: громадян, журналістів чи активістів не пускають на засідання сесій або комісій, посилаючись на карантинні обмеження, а от депутати і чиновники “розгулюють” без сертифікатів та “казки” розповідають про антитіла, що якимось дивом тримаються уже понад рік», – зазначив депутат.

З початку старту кампанії з вакцинації на Полтавщині дві дози щеплення від COVID-19 отримали понад 450 тис., або 40% населення області (станом на 25 листопада).

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy