Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Працюємо в інтересах полтавців

  • 140
Працюємо в інтересах полтавців

Збереження зелених зон, підтримка спорту й популяризація здорового способу життя серед дітей, зручний громадський транспорт – це невичерпний перелік питань, над якими працюють представники фракції «Слуга Народу» в Полтавській міській раді у складі 9 депутатів.

Досягнення

За словами керівника фракції «Слуга Народу» в міськраді Юрія Бражника, принциповим питанням для них є збереження Прирічкового парку. «Представники “Слуги Народу” ще не були депутатами, коли рекреаційні землі віддавали під забудову житловими будинками. Але ми стали свідками того, як у громади забирають єдиний у мікрорайоні парк, тому ініціювали збір підписів, зверталися до Президента, неодноразово порушували це питання на сесіях, комісіях, відстоювали право громади на сучасний парк під час громадських обговорень», – розповідає Юрій Бражник.
Минулої сесії фракція не голосувала за виділення землі під забудову на території Прирічкового парку.

Також фракція виступила категорично проти дерибану комунального транспорту. «Слуги Народу» розробили проєкт, яким заборонили передачу транспорту в приватні руки.

Депутати фракції – автори багатьох звернень, проєктів та ініціатив щодо розроблення дизайн-коду міста, боротьби з МАФізацією територій. Завдяки цій роботі вдалося очистити центр міста від тимчасових забудов.

Відкритість до полтавців

«За час своєї роботи ми опрацювали величезну кількість звернень громадян, які роками не могли достукатися до посадовців міськради. Ми проводили прийоми посеред міста, беручись за розв’язання будь-яких проблем полтавців», – розповідає керівник фракції «Слуга Народу».
Депутати від партії «Слуга Народу» максимально відкриті до людей. Зі своїми питаннями полтавці можуть звернутися в Зе!Хаб, розташований у центрі міста: вул. Соборності, 62. «Це велике та зручне місце, поруч із зупинкою, куди людина з будь-яким питанням може прийти, поспілкуватися, а ми зробимо все, що в наших повноваженнях та силах», – наголосив Юрій Бражник.

Пріоритети

Як зазначив керівник фракції, важливим напрямом діяльності для депутатів від «Слуги Народу» є транспортна реформа в Полтаві, запровадження електронного квитка не лише для комунального підприємства, а й для приватних перевізників. Це і введення великогабаритного зручного транспорту, зрозумілий та зручний графік руху.

Також розвиток територій парків і скверів. Ще важливе питання – розвиток спортивної інфраструктури, адже в програмі «Зелена країна» такий проєкт є, і наразі приблизно 30 спортивних майданчиків буде встановлено в Полтаві.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy