Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Підсумки річної діяльності депутатів від «Слуги Народу» в Щербанівській сільраді

  • 249
Підсумки річної діяльності депутатів від «Слуги Народу» в Щербанівській сільраді

Діяльність депутатів від фракції «Слуга Народу» в Щербанівській сільраді спрямована на розвиток місцевої громади. Про це повідомила депутатка Оксана Гурцева. Вона проводить зустрічі з мешканцями громади, розповідаючи про зроблене.

Упродовж року своєї діяльності депутати від «Слуги Народу» підтримували облаштування майданчика для сміттєвих баків у Малому Тростянці, капітальний і поточний ремонти доріг у селах територіальної громади. Капітальний ремонт доріг проведено в селах Горбанівка (вул.Соборна) та Щербані (вул. Центральна). Крім цього, в Щербанях побудовано новий тротуар із водовідведенням. Депутати виділили кошти на переведення житлових багатоповерхових будинків у с.Розсошенці на індивідуальне опалення з компенсацією вартості встановлення котлів одиноким жителям. Також ініціювали будівництво водогону в с.Великий Тростянець.

Крім цього, у Щербанівському ліцеї, опорному закладі громади, розпочався капітальний ремонт коридорів, влітку там відкрили лінгофонний кабінет, створення якого теж підтримали депутати від «Слуги Народу». У Розсошенській гімназії за кошти громади привели до ладу туалетні кімнати. Також придбали техніку для занять з робототехніки для дітей.

Капітально відремонтовано пам’ятник загиблим воїнам у роки Другої світової війни у Великому Тростянці. Реконструйовано дах у Тростянецькому будинку культури, триває облаштування фасаду будинку культури у с.Розсошенці.

Депутатка Оксана Гурцева уточнила, що представникам фракції вдалося втілити низку проєктів у сфері ЖКГ, освіти, медицини, культури тощо. «Найголовніше, чого ми прагнули – досягли. А це розвиток невеликих сіл, де небагато жителів і велика територія. Роботи ще багато, але те, що вже зроблено – надихає. Результати нашої роботи мають оцінити мешканці, які довірили нам свої голоси й обрали депутатами. Також маємо сподівання на підтримку центральних органів влади щодо розвитку Щербанівської громади», – наголосила вона.

Щербанівська громада об’єднує 15 населених пунктів, у яких мешкають понад 17 тисяч людей.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy