Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати від «Слуги Народу» провели зустріч із родинами захисників Чорнухинської громади

  • 105
Депутати від «Слуги Народу» провели зустріч із родинами захисників Чорнухинської громади

У Чорнухах пройшов круглий стіл з актуальних питань соціального захисту громадян в умовах воєнного стану.

Із сімʼями загиблих, зниклих безвісти та військових, які перебувають у полоні, говорили про: випадки, що стосуються юридичного та соціального супроводу; алгоритм дій родини в разі потрапляння в полон, зникнення безвісти або загибелі військовослужбовця; виплати; пільги.

Цього разу до заходу долучилися голова Полтавської обласної організації партії «Слуга Народу» Олексій Устенко, представник Уповноваженого ВРУ з прав людини в Полтавській області Владислав Носенко, очільник Лубенської РВА та депутат від партії «Слуга Народу» Сергій Сіряченко, голова Чорнухинської ТГ Олександр Василенко, депутат Лохвицької громади від партії «Слуга Народу» Григорій Шамрицький, секретар обласної організації партії Валентина Різник, начальник 3 відділу Лубенського РТЦК та СП Станіслав Левенко, начальник відділення рекрутингу та комплектування Лубенського РТЦК та СП Дмитро Коваленко та експертка з надання правової допомоги військовослужбовцям та членам їхніх сімей Наталія Шмарко.

«На наших зустрічах завжди присутні представники різних рівнів влади, щоб знайти найбільш ефективний спосіб вирішення проблеми. Деякі питання вирішуються відразу на заході, інші беруть у роботу спеціалісти. Ми надаємо повний супровід до розвʼязання. Наші Герої захищають країну ціною власного життя, і ми маємо зробити все, щоб допомогти їм та їхнім родинам», – говорить Олексій Устенко.

Це вже шоста зустріч із мешканцями регіону, до цього заходи відбулися в Лохвицькій, Гребінківській, Миргородській, Гадяцькій та Пирятинській громадах. У Чорнухах зустріч організовано міською владою.

«Ми плануємо продовжувати такі зустрічі в громадах Полтавщини. Багато рідних та близьких наших військових не знають, що робити в складних ситуаціях, і переживають горе наодинці. Наша мета не тільки розповісти про чинні програми підтримки й піти, ми хочемо, щоб люди розуміли, що можуть звернутися до нас у будь-який момент», – зазначила Валентина Різник.

Мета заходу – налагодження відкритого та якісного діалогу з питань соціального захисту в умовах воєнного стану між членами сімей зниклих безвісти, полонених та загиблих захисників і захисниць та депутатами від партії «Слуга Народу», представниками органів, що відповідають за пошук безвісти зниклих та полонених, військовим керівництвом та юристами, а також обговорення механізмів розв’язання актуальних проблем.

На Полтавщині родини зниклих безвісти, полонених та загиблих захисників і захисниць можуть звернутися за роз’ясненнями до місцевих представників чи Полтавської обласної організації партії «Слуга Народу».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy