Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати від партії «Слуга Народу» долучилися до заходу з нагородження поліцейських Полтавщини

  • 167
Депутати від партії «Слуга Народу» долучилися до заходу з нагородження поліцейських Полтавщини

У Головному управління поліції Полтавської області відзначили правоохоронців слідчих та криміналістичних підрозділів за ефективну службу, професійне та сумлінне виконання службових завдань та функцій поліції в умовах воєнного стану. Їм вручили подяки Полтавської облради.

До заходу з нагородження долучилися голова Полтавської обласної організації партії «Слуга Народу» Олексій Устенко, заступник начальника поліції Полтавщини Борис Реутов, депутат обласної ради від «Слуги Народу» Олег Хардін, депутат Полтавської міської ради від «Слуги Народу» Антон Ярмолюк та секретар обласної організації Валентина Різник.

«Поліцейські залишаються основою правопорядку в країні, завдяки їхній роботі наші громадяни відчувають безпеку та мають право на справедливість. Крім звичних обовʼязків, вони приходять на допомогу мешканцям під час обстрілів та евакуації. З впевненістю можу сказати, що сьогодні працівники Національної поліції – люди нової формації, з правильними цінностями та переконаннями», – зазначив Олексій Устенко.

Нагороди отримали старший слідчий слідчого відділу Кременчуцького райуправління поліції Олександр Бебко, старший спеціаліст-криміналіст Миргородського райвідділу поліції Максим Парфеня, старша слідча слідчого відділення Лубенського райвідділу поліції Ольга Сербін та слідча слідчого відділу Полтавського районного управління поліції Анна Терела.

Олег Хардін очолює комісію Полтавської облради з питань правоохоронної діяльності, боротьби з корупцією, забезпечення прав і потреб військових та учасників бойових дій. Він подякував правоохоронцям за високий рівень виконання обов’язків та відзначив готовність обласної ради підтримувати їх, щоб створити якнайкращі умови для роботи.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy