Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Субвенцію у розмірі 3,2 млн грн для Збройних Сил України виділили депутати Фонтанської сільської ради на Одещині

  • 14
Субвенцію у розмірі  3,2 млн грн для  Збройних Сил України виділили депутати Фонтанської  сільської  ради на Одещині

«З цих коштів 500 тисяч гривень призначено для купівлі дронів для 53-ої окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха та 1,2 млн на закупівлю дронів для 3-го окремого штурмового загону спецпризначення «ОМЕГА», – зауважив депутат Одеської обласної ради від «Слуги Народу» Дмитро Ковбасюк. Також депутати вирішили виділити кошти для будівництва укриттів у місцевому дитячому садочку та ліцеї. «За 10 млн грн буде побудоване сучасне укриття в дитячому садочку «Гніздечко», – розповідає депутатка Фонтанської сільської ради від «Слуги Народу» Альона Вавілова. – Також вирішено виділити 6 млн грн на будівництво ще одного укриття в ліцеї «Фонтанський».

Побудова укриттів, які забезпечать безпеку вихованців дитячих садків та учбових закладів – сфера особливої уваги місцевих представників «Слуги Народу».Після прийняття відповідних рішень і виділення коштів тривають роботи з будівництва укриттів у дитячих садках «Тополька», “Казкова Рів’єра”, Світлівській та Дофінівській школах.

«Надійні, сучасні укриття в закладах, де перебувають та навчаються діти – це вкрай важливо сьогодні. Батьки повинні бути впевнені, що їх діти в безпеці, – підкреслив очільник Одеської обласної ради від «Слуги Народу» Григорій Діденко.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy