Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Простір для дітей «Спільно» відкрили в Одесі на залізничному вокзалі «Одеса – Головна»

  • 11
Простір для дітей «Спільно» відкрили в Одесі  на залізничному вокзалі «Одеса – Головна»

Простір для дітей «Спільно» відкрили в Одесі на залізничному вокзалі «Одеса – Головна» за підтримки Міжнародного дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні.

«Тут працюють адміністратори, займаючи малечу майстер-класами та захоплюючими іграми, а батьки можуть отримати корисну інформацію щодо пошуку житла, гуманітарної допомоги та психосоціальної підтримки», – коментує начальник вокзалу, депутат Одеської районної ради від «Слуги Народу» Олег Кудашкін.

Одеський залізничний вокзал із перших днів війни став потужним транзитним хабом для мешканців Херсонщини та Миколаївщини. У піковий період через вокзал за добу проходило по 10-12 тисяч людей. За час війни тут було забезпечено евакуацію до безпечних місць більш ніж пів мільйона пасажирів із різних регіонів України, переважно – з Миколаївської, Херсонської, Сумської, Харківської, Донецької та Луганської областей.

На воказалі працюють представники Товариства Червоного Хреста в Україні, волонтери із різних благодійних організацій та фондів – «Я допоможу», «Дорога до дому», «Карітас Одеса УГКЦ», «Добрий самарянин», просто небайдужі громадяни.Працівники вокзалу, які опікуються ВПО, підкреслюють, що відкриття простору для дітей – допоможе вирішити питання психологічного розвантаження дітей та їхніх батьків.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy