Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Проєкт «Пліч-о-пліч» надає сили та впевненості в нашій Перемозі

  • 10
Проєкт «Пліч-о-пліч» надає сили та впевненості в нашій Перемозі

Депутат Одеської обласної ради від «Слуги Народу», очільник Ізмаїльської РВА Родіон Абашев узяв участь у відкритті ІІІ (районного) етапу всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти Ізмаїльського району Одещини. Захід, організований місцевою владою, відбувся в Ізмаїльському палаці спорту.

«Проєкт проводиться за ініціативою Президента України Володимира Зеленського та спрямований на розвиток фізичної культури і спорту України, – розповів Родіон Абашев. – Коли в сьогоднішній надважкий час в Україні створюють такі проєкти, це надає сили та впевненості в нашій Перемозі та мирному майбутньому нашої держави». Змагання почалися з футзалу серед команд навчальних закладів Ізмаїлу, Рені, Вилкова, Кілії, Саф’янівської сільської ради та Суворовської селищної ради.

«Значення таких заходів та проєктів важко переоцінити, – каже очільник Одеської обласної ради від «Слуги Народу» Григорій Діденко. – Вони формують характер підлітків, вчать прагнути до перемоги і, звісно, дарують масу позитивних емоцій і юним спортсменам, і їхнім батькам, що вкрай важливе в сьогоднішній час».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy