Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Григорій Діденко: "Облаштування якісних укриттів з умовами для перебування та проведення за необхідності занять – це безпека дітей і спокій батьків"

  • 12
Григорій Діденко:

Будівельні майданчики укриттів у дитячих садках та школах, які споруджують у Фонтанській ОТГ, проінспектував депутат Одеської обласної ради від «Слуги Народу» Дмитро Ковбасюк разом із інженером з технічного нагляду Фонтанської сільської ради Олександром Педосом.

«Вже закінчено роботи з улаштування котловану у Фонтанському дитячому садку «Тополька» та Олександрівському садку «Казкова Рівʼєра», розпочинаються роботи з встановлення фундаментної плити, – розповів Дмитро Ковбасюк. – У Світлівській школі закінчено влаштування котловану і розпочинаються роботи зі встановлення фундаменту».

Також у районі починається будівництво ще одного укриття – в Новодофінівській школі. На експертизі знаходиться проєкт укриття для Новодофіновського дитячого садочка «Вербиченька». А фахівці Управління капітального будівництва Фонтанської сільської ради працюють над розробкою проєкту ще одного укриття для Фонтанської школи.

«Безпечні умови перебування малюків у дитячих садочках та навчання школярів у школах, ліцеях та гімназіях надзвичайно важливі, – зауважив очільник Одеської обласної ради від «Слуги Народу» Григорій Діденко. – Облаштування якісних укриттів з умовами для перебування та проведення за необхідності занять – це безпека дітей і спокій батьків. Дякую всім, хто працює над вирішенням цього актуального питання».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy