Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Герої не вмирають!

  • 7
Герої не вмирають!

Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджено майстер-сержанта, командира стрілецького відділення військової частини, мешканця с. Виноградівка Болградської громади Василя Стоянова.

Очільник Болградської РВА, депутат Ізмаїльської міської ради від «Слуги Народу» Михайло Шарафаненко спільно з представниками ТрО та місцевої влади вручили відзнаку дружині загиблого земляка. Героя нагороджено згідно з указом Президента України за особисту мужність, самовідданість та героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

«Наш земляк помер внаслідок тяжкого поранення, отриманого в зоні бойових дій під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини, – розповів Михайло Шарафаненко. – Військові лікарі до останнього боролися за життя військовослужбовця, але 29 квітня 2023 року життя Героя обірвалось. Без батька залишились дві доньки…»

Військові, які служили разом з Василем Стояновим, зазначили, що він був справжнім героєм та гідно відстоював незалежність нашої держави.

«Пам’ять про наших загиблих земляків, які віддали життя за Україну, буде жити у народі вічно, – каже очільник Одеської обласної ради від «Слуги Народу» Григорій Діденко. – І допомога їхнім родинам – наш моральний обов’язок. Герої не вмирають!»

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy