Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

10 квітня Одеса відзначає 80-ту річницю визволення міста від нацистських окупантів

  • 20
10 квітня Одеса відзначає 80-ту річницю визволення міста від нацистських окупантів

Окупація Одеси тривала 907 днів, в місті загинуло 82 тисячі жителів, 78 тисяч місцевих мешканців було вивезено на примусові роботи до Німеччини. Але Одеса і одесити вистояли!

З нагоди визволення міста від нацистських окупантів відбулось урочисте покладання квітів до стели «Крила Перемоги» на площі 10 Квітня. У заході взяли участь очільник Одеської обласної ради від «Слуги Народу» Григорій Діденко, начальник Одеської ОВА Олег Кіпер, Одеський міський голова Геннадій Труханов, представники духовенства, громадськості та ветеранських організацій.

«Сьогодні ми відзначаємо 80-ту річницю визволення нашого міста від нацистських окупантів. І попри всі ворожі «привітання» Одеса стоїть! — зазначив Григорій Діденко. — Понад 900 днів наше місто перебувало під гнітом окупації, але завдяки мужнім та незламним одеситам – вистояло! Зараз вже 777 днів повномасштабного вторгнення одесити так само показують свою незламність і продовжують боротися з ворогом!»

Нехай пам’ять про минуле спонукає нас до єднання та відданості нашій Батьківщині. Сьогодні мешканці Одеси вшановують пам’ять героїв минулого та підтримують тих, хто нині стоїть на захисті нашої країни.Одеса – це Україна! Обов’язково переможемо!

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy