Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Політика конфіденційності даних підписників газети «Слуга Народу»

Вступ

Політична Партія «СЛУГА НАРОДУ» (далі – Партія) поважає конфіденційність персональної інформації підписників газети «Слуга Народу» й докладає всіх зусиль для її захисту.

Ця «Політика конфіденційності даних підписників газети “Слуга Народу”» (надалі – Політика даних) пояснює, яку інформацію ми збираємо, з якою метою та яким чином забезпечуємо безпеку Ваших даних.

Надаючи нам Ваші дані для оформлення адресної доставки газети «Слуга Народу» (безоплатна передплата), Ви автоматично приймаєте умови Політики.

Ця Політика використовує такі терміни:

Підписник газети – фізична особа, яка надала свої дані для отримання адресної доставки газети «Слуга Народу» шляхом дзвінка на гарячу лінію та стосовно якої, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», здійснюється обробка персональних даних.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій із перелічених: збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Надаючи Ваші дані для оформлення адресної доставки газети «Слуга Народу», Ви погоджуєтеся з цією Політикою і надаєте згоду на обробку персональних даних та іншої інформації про себе згідно з цією Політикою.

Надаючи Ваші дані для оформлення адресної доставки газети «Слуга Народу», Ви також підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб’єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних». Політика час від часу оновлюється. Поточна редакція Політики наведена на початку цього документа.

Яку інформацію та яким чином ми про Вас збираємо?

При оформленні безоплатної передплати на газету «Слуга Народу» може оброблятися така інформація:

  • інформація, яку підписник надає при оформленні адресної доставки газети: прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону й адреса доставки. 

З якою метою ми збираємо інформацію про Вас?

Ми здійснюємо обробку тільки тієї інформації, яку користувач надає добровільно.

Ми маємо право на обробку персональної інформації про підписника, отриманої при оформленні безоплатної передплати на газету «Слуга Народу».

Метою обробки Ваших даних є виключно адресна доставка газети «Слуга Народу». Отримана нами інформація використовується тільки для досягнення мети та цілей, визначених Статутом Партії.

Зібрана про користувача інформація не підлягає розголошенню третім особам, окрім випадків, передбачених законодавством України та положеннями цієї Політики.

Як довго ми зберігаємо інформацію?

Видалення персональних даних підписника газети «Слуга Народу» здійснюється дзвінком на гарячу лінію.

Повне видалення даних підписника є підставою для припинення адресної доставки газети «Слуга Народу».

Хто має доступ до інформації?

Ми не передаємо персональні дані підписників газети «Слуга Народу» третій стороні.

Заходи безпеки для захисту інформації

Персональні дані підписників газети «Слуга Народу» передаються та зберігаються безпечно. Ми вживаємо заходи для безпечного використання персональної інформації, щоб зберегти її конфіденційність.

Згода на обробку інформації

Погоджуючись із Політикою та надаючи нам інформацію про себе, підписник газети «Слуга Народу» дає згоду на обробку цієї інформації. Але в будь-який час підписник може відкликати свою згоду шляхом видалення персональних даних. Для цього необхідно зателефонувати на гарячу лінію Партії. Після цього ми припиняємо адресну доставку на Вашу адресу. 

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy