Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Здається, що коли зрадник схоплений, то настане справедливість, але ні», – Артем Чорноморов

  • 128
«Здається, що коли зрадник схоплений, то настане справедливість, але ні», – Артем Чорноморов

Цими вихідними у Миколаєві тривала подовжена комендантська година, метою якої було викрити колаборантів, навідників та зрадників. Народний депутат від партії «Слуга Народу» Артем Чорноморов висловився про норми Кримінального кодексу, які передбачають внесення застави за зрадників.  

«Наші спецслужби, які стоять на захисті безпеки та життя, останнім часом мають велике навантаження. До їхньої роботи додалося відпрацювання сигналів по можливим зрадникам. Мова про тих, хто ідейно або за гроші коригуює обстріли росіян, здаючи інформацію ворогу», – зазначив Артем Чорноморов. 

Нардеп зазначив, що механізм працює таким чином, що після потрапляння справи до суду, зрадника можуть відпустити, а він – продовжити надавати ворогам корисну для них інформацію. 

«Все це через те, що стаття, по якій цих зрадників випускають на волю передбачає це. Відпускати під заставу навідників ворожих ударів – це нонсенс. Буду спілкуватися зі своїми помічниками та колегами-нардепами з правоохоронного комітету. Треба негайно виправити цю неузгоджену з реальністю норму. Від цього, без перебільшення, залежать життя», – впевнений Артем Чорноморов. 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy