Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Врегулювання соціальних та освітніх питань: місцеві ради провели засідання сесій

  • 13
Врегулювання соціальних та освітніх питань: місцеві ради провели засідання сесій

Днями Первомайська міська рада та Новобузька міська рада провели засідання сесій, де розглядали питання благоустрою міст, місцевих бюджетів, підтримки комунальних закладів та звітності щодо виконання місцевих програм. Депутати від партії «Слуга Народу» в цих радах разом з колегами підтримали низку важливих рішень. 

Первомайська міська рада. На порядок денний винесли 83 питання, серед них – земельні, бюджетні, поточні та питання звітів місцевих програм та комунальних установ. Зокрема, депутати підтримали затвердження Програми економічного і соціального розвитку Первомайської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Внесені зміни передбачають розвиток освітньої галузі, наприклад, придбання шкільного автобусу, облаштування укриттів тощо. Також підтримали Програму реформування та організації харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Первомайської міської територіальної громади на 2024-2027 роки та внесення змін до Комплексної програми соціального захисту «Громада, де зручно всім» на 2022 – 2025 роки. Зміни передбачають матеріальну допомогу сім’ям загиблих або померлих внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних під час захисту країни.

Новобузька міська рада. Під головуванням міського голови від партії «Слуга Народу» Максима Лагодієнка депутати розглянули 36 проєктів рішень. Зокрема, внесли зміни до рішення міської ради «Про затвердження програми «Реформування та розвитку житлово-комунального господарства Новобузької міської територіальної громади на 2024-2027 роки», затвердили Програму фінансової підтримки комунального підприємства «Майно» на 2024 рік. Також внесли зміни до Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Новобузької міської ради на 2023 – 2024 роки. Крім того, затвердили фінансовий план Центру первинної медико-санітарної допомоги» Новобузької міської ради на 2024 рік.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy