Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

В одній із миколаївських лікарень відкрили відділення урології та загальної хірургії

  • 18
В одній із миколаївських лікарень відкрили відділення урології та загальної хірургії

Відділення на 25 ліжко-місць оснастили сучасним хірургічним обладнанням, що до повномасштабного вторгнення було придбане за кошти державної субвенції, проте через вторгнення змогли встановити лише зараз. З роботою відділення днями ознайомилися голова облорганізації партії «Слуга Народу», народний депутат Олександр Пасічний, очільник Миколаївської обласної ради від «Слуги Народу» Антон Табунщик, депутатка Миколаївської міськради від «Слуги Народу» Олена Кузьміна, депутат Миколаївської райради від партії «Слуга Народу» Олександр Балакін, член Політради партії «Слуга Народу» Ігор Кликов та представники Миколаївської ОВА.

«Це сучасне обладнання, якого в Миколаєві наразі більше ніде немає. Зокрема, лапароскопічна стійка німецького виробництва, уретерореноскопи, нефроскопи, резептоскопи та інше обладнання. Простими словами – це сучасне операційне оснащення, завдяки якому пацієнти зможуть за значно коротший термін відновитися після операції та повернутися до звичайного життя. Хочу зазначити, що постійно опікуюсь цим закладом, адже це – здоровʼя наших людей, а тут велика частка пацієнтів, які постраждали через війну», – пояснив Олександр Пасічний.

Очолив відділення лікар-уролог вищої категорії з 30-річним досвідом Юрій Садовий. Він розповів, що ця апаратура дає змогу виконувати європейські та американські протоколи. Зокрема, за два дні роботи відділення тут уже провели 5 операцій.

«Незважаючи на жорсткі умови сьогодення, наші заклади продовжують розширювати напрямки своєї діяльності та покращувати якість медичної допомоги населенню в місті та області. Відділення оснащено найсучаснішим обладнанням для проведення малоінвазивних оперативних втручань, що буде значно покращувати та скорочувати терміни реабілітації в післяопераційному періоді пацієнтів», – додала Олена Кузьміна.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy