Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Новому Бузі відбувся Кубок із мініфутболу серед дітей

  • 11
У Новому Бузі відбувся Кубок із мініфутболу серед дітей

Змагання організувала Асоціація футболу Миколаївської області за підтримки Баштанської РВА. У спортивній залі зустрілися 12 команд із кожної громади Баштанського району. 

На початку заходу учасників змагань вітали народний депутат від «Слуги Народу» Олександр Пасічний, очільники громад району від «Слуги Народу» – Максим Лагодієнко, Іван Кухта, Олександр Латій, Сергій Пересунько, Олександр Береговий, Сергій Бойко, Олексій Асмолов, а також депутати Миколаївської райради від «Слуги Народу» Олександр Балакін, Яна Димитрієва та депутатка Новобузької міськради від «Слуги Народу» Людмила Діброва. 

«Бачив, як представники громад вболівали за свої команди та були впевнені у їхній перемозі. Вдячний усім причетним за організацію цього заходу, адже це гарна можливість для дітей поспілкуватися зі своїми однолітками та отримати яскраві позитивні емоції. Дякую ЗСУ за можливість для наших дітей займатися спортом. Вкотре переконався, що дитячий спорт має розвиватися навіть у складних воєнних умовах. А тому змагання Кубка відбудеться й в інших районах області – Миколаївському та Первомайському», – розповів Олександр Пасічний. 

Після цих етапів по дві команди переможців із кожного району зустрінуться в спортивній залі на фінальних змаганнях та визначать абсолютного чемпіона. 

У Баштанському районі перемогу здобули Баштанська та Снігурівська громади, друге місце посіли команди Широківської та Софіївської громад, «бронзу» здобули гравці Новобузької та Березнегуватської команд.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy