Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Миколаєві відбувся Кубок з футзалу серед дитячих команд Миколаївського району

  • 9
У Миколаєві відбувся Кубок з футзалу серед дитячих команд Миколаївського району

Кубок з футзалу «Влоняюсь кожному Герою та кожній Героїні низько» проводиться у кожному районі Миколаївської області. Цього разу змагалися команди дітей віком 13-14 років з Миколаївського району. Такі змагання організовує Асоціація футболу в Миколаївській області за ініціативи народного депутата від «Слуги Народу» Олександра Пасічного. 

Цього разу за першість змагалися 9 команд. Це команди Галицинівської, Степівської, Березанської, Радсадівської, Нечаянської громад та чотири команди Миколаєва – Лідер, Олімп, ДЮСШ-3, СДЮШОР Миколаїв. На відкритті заходу учасників вітали Олександр Пасічний, депутат Миколаївської районної ради від «Слуги Народу» Олександр Балакін, представники Миколаївської РВА та член Політради партії «Слуга Народу» Ігор Кликов.

«Завжди радий бачити щасливі очі дітей, які займаються улюбленою справою та віддають їй себе на повну. Дякуємо Збройним Силам України за можливість проводити спортивні заходи для наших дітей навіть у таких складних умовах. Це дуже цінно, коли наше майбутнє покоління має можливість хоча б на час гри повернутися до безтурботного довоєнного життя. В умовах війни дітям вкрай необхідне емоційне розвантаження та соціалізація, а тому такі заходи вкрай важливі для підтримки наших дітей», – наголосив Олександр Пасічний. 

Першість у двох етапах гри здобули команда Степівської громади та миколаївська команда «Лідер». Незабаром гри Кубку відбудуться у Первомайському районі. Після того по дві команди переможців з кожного району змагатимуться на суперфіналі.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy