Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Незабаром у Коблівській громаді з'явиться нова амбулаторія», – Раміль Агабеков

  • 221
«Незабаром у Коблівській громаді з'явиться нова амбулаторія», – Раміль Агабеков

Турецький міжнародний фонд допомоги розвитку Блакитного Півмісяця «ІВС» підписав із Коблівською громадою Меморандум про будівництво клінічної амбулаторії. Переговори про майбутню співпрацю проводив депутат Миколаївської міськради від партії «Слуга Народу» Раміль Агабеков разом з першим заступником начальника Миколаївської ОВА Георгієм Решетіловим. 

«Ми максимально сприяли тому, щоб фонд реалізував значущий проєкт саме на Миколаївщині. Коли турецька сторона звернулася до Миколаївської ОВА з пропозицією будівництва амбулаторії, ми запропонували будівництво на території Коблівської громади», – розповів Раміль Агабеков. 

Саме Коблівську громаду обрали з огляду на кілька аспектів, і серед них – безпекова ситуація. Коблівська громада знаходиться на значній відстані від зон активних бойових дій, тому будівництво амбулаторії тут буде найбільш безпечним, наскільки це можливо в умовах війни.  

«Радий, що вже незабаром у Коблівській громаді з’явиться нова амбулаторія. Дякую фонду за допомогу в такі складні часи. Дякую за співпрацю «ІВС» Реджепу Юкеру, голові правління «Bucak Relief» Артему Булгару та Коблівському сільському голові Володимиру Паничу», – подякував депутат.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy