Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Ми вчергове звернулися до світу з проханням застосувати санкції проти всієї російської атомної галузі» – Артем Чорноморов

  • 139
«Ми вчергове звернулися до світу з проханням застосувати санкції проти всієї російської атомної галузі» – Артем Чорноморов

Вчора на черговому засіданні ВРУ 301 народний депутат підтримав постанову, ініційовану народним депутатом від партії «Слуга Народу» Артемом Чорноморовим. Вона закликає визнати дії рф, а саме –  окупацію та обстріли ЗАЕС актом ядерного тероризму.

«Ми вчергове звернулися до світу з проханням застосувати санкції проти всієї російської атомної галузі, зокрема щодо державної корпорації «Росатом» та проти її керівників. Адже саме вони відповідають за реалізацію політики російської федерації проти України та беруть безпосередню участь у здійсненні актів ядерного тероризму на території України», – пояснив Артем Чорноморов. 

Також постанова передбачає звернення до Генеральної конференції МАГАТЕ про призупинення дії привілеїв та прав рф як її члена та позбавлення права голосу на засіданнях Ради керуючих МАГАТЕ.

«Попросили вжити необхідних заходів для організації та направлення спільної безпекової місії ООН і МАГАТЕ на Запорізьку АЕС із подальшою демілітаризацією станції та виведенням озброєних російських військових і техніки зі станції й усієї прилеглої території, включаючи місто Енергодар», – додав нардеп.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy