Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Країни, що не поважають європейські принципи, повинні бути виключені з ЄС», – Ганна Замазєєва

  • 116
«Країни, що не поважають європейські принципи, повинні бути виключені з ЄС», – Ганна Замазєєва

У Палаці Європи в Страсбурзі тривають пленарні засідання Конгресу Ради Європи, і до складу української делегації входить голова обласної ради від партії «Слуга Народу» Ганна Замазєєва. Коментуючи роботу, вона розповіла, що закликає європейських колег ухвалювати сміливі рішення, адже тільки разом світова спільнота зможе протистояти дестабілізації, яку створює російська влада.

«Країна-агресор продовжує чинити воєнні злочини на території України всупереч усім можливим законам та «розхитує» європейське суспільство. Наслідки цього масштабні, а система міжнародної безпеки під великою загрозою! Переконана, зміни швидко не відбуваються, але ми мусимо бути єдиними в наших принципах та зробити все, щоб майбутнє Європи ґрунтувалося на верховенстві закону, правах людини та сталому розвитку!» – впевнена Ганна Замазєєва. 

Робота у Конгресі триватиме ще два дні, де мають виступити Міністр розвитку громад та територій України, міський голова Києва та інші члени української делегації, у яких одна спільна мета – збільшення міжнародної підтримки для України та Миколаївщини зокрема.

«Навіть у відрядженні я подумками із земляками, які кожен день стикаються з новими викликами. Мало того, що Миколаївці вже 7 місяців живуть без води, так зараз, через постійні ворожі обстріли енергетичних об’єктів, ще й додалася проблема зі світлом та зв’язком. Тому, паралельно з міжнародною дипломатичною місією, працюю над збільшенням допомоги Миколаївщині», – пояснила вона.

Для цього Ганна Замазєєва проводить перемовини з великою кількістю європейських партнерів, тож запевняє, що повернеться зі значним результатом.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy