Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Команда Миколаївської організації партії «Слуга Народу» долучилася до всеукраїнського Форуму регіонального лідерства

  • 7
Команда Миколаївської організації партії «Слуга Народу» долучилася до всеукраїнського Форуму регіонального лідерства

Днями в Києві відбувся Форум регіонального лідерства, організований Ukraine – USAID Україна та NDI Ukraine – National Democratic Institute. У заході взяли участь військові, волонтери, підприємці, благодійники, активні представники молодіжної політики, регіональні жіночі лідерки з усієї України. Долучилися до форуму також голова Миколаївської райради від «Слуги Народу» Ганна Коверзнєва, депутатка Миколаївської райради від «Слуги Народу», лідерка обласного руху Зе!Жінки Антоніна Погадаєва та депутат Миколаївської міськради від «Слуги Народу», лідер ЗеМолодіжки Раміль Агабеков.

«ВПО, освіта, відновлення, пільгові кредити для військових, реабілітація ветеранів – у центрі уваги. Мене вражає та зворушує енергія та наполегливість цих людей. Вони – наші герої, двигуни змін, ключ до швидкого відновлення та будівництва кращого майбутнього для України. Я вірю, що разом ми здатні на все. На нашому шляху можуть зустрічатися важкі перешкоди, але ми не зупинимося. Ми перетворимо Україну на країну справедливості, добробуту та рівних можливостей для кожного громадянина», – наголосила Олена Шуляк.

Форум був поділений на кілька тематичних панелей, серед яких – «Формування нової генерації відповідальних регіональних лідерів», а також «Робота в умовах війни: від місцевих ініціатив до національної перемоги», де одним зі спікерів був Раміль Агабеков. Він розповів учасникам, чому важливо відновлювати та розвивати громади вже зараз, а не чекати на закінчення повномасштабного вторгнення.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy