Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутат Володимир Погадаєв розповів про основні досягнення в роботі протягом 270 днів повномасштабної війни

  • 336
Депутат Володимир Погадаєв розповів про основні досягнення в роботі протягом 270 днів повномасштабної війни

Сьогодні 271-й день, як Україна бореться за свободу та демократичні цінності. За цей час кожен українець своєю допомогою один одному і працею в умовах війни довів, що ми – незламна та незалежна нація. Впевненість у цьому висловив депутат Миколаївської облради від партії «Слуга Народу» Володимир Погадаєв, розповідаючи про результати своєї роботи за цей період. 

За ці 270 днів депутату вдалося залучити близько 15 тонн продуктів, одягу та медикаментів від польських благодійників, ще більш як 20 тонн допомоги від обласних волонтерських організацій. 

«Життя наповнюється сенсом, коли можеш бути корисним. Особливо актуальним для мене стало це твердження від початку повномасштабної війни. Миколаївська область та Березанська і Коблівська громади зокрема відчули на собі, що таке проблеми війни, і в нас їх було чимало. Можлива окупація області, обстріли, проблеми із логістикою, нестача продовольства, переселення великої кількості людей з небезпечних територій – лише частина того, із чим нам довелося стикнутися», – пояснює Володимир Погадаєв.

Однією з проблем була нестача ліків, коли в березні більшість основних трас області контролювалися ворогом. Тоді депутат із депутаткою Миколаївської райради від партії «Слуга Народу» Антоніною Погадаєвою шукали необхідні медикаменти на Заході країни та за кордоном, ініціювали доставку та передачу старостам і напряму людям, які їх потребували. 

Далі постала проблема із забезпеченням внутрішньо переміщених осіб продуктами харчування, одягом, дитячим харчуванням, засобами гігієни та іншими речами першої потреби. За сприяння Володимира та Антоніни Погадаєвих благодійники передали до громад десятки тонн гуманітарної допомоги. 

«Зараз акцент у своїй роботі ми робимо на допомозі військовим. Намагаємося залучати благодійників для допомоги теплими речами, взуттям, адже вже достатньо холодно. Наші господині викликають захоплення! Вони власноруч готують солодкі смаколики, ліплять вареники та традиційні українські страви, доставці яких нашим військовим ми потім сприяємо. Українців не перемогти!» – впевнений депутат.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy