Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

19 громад області отримали електроскутери для соціальних працівників

  • 6
19 громад області отримали електроскутери для соціальних працівників

Днями представники соцзахисту громад області отримали електроскутери, що придбали донори для підтримки населення, що значно постраждало від збройної агресії рф. Це допомога Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) за фінансування уряду Японії. Ключі від 19 електроскутерів представникам громад передали народний депутат від партії «Слуга Народу» Олександр Пасічний, перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, депутат Миколаївської районної ради від партії «Слуга Народу» Олександр Балакін, а також представники ОВА. Долучилися до заходу також голова Березанської громади від «Слуги Народу» Валерій Хоміцький та депутатка Шевченківської сільради від «Слуги Народу» Вікторія Дука. 

Загалом у межах проєкту забезпечено 200 скутерів для низки областей, серед яких і Миколаївська. З нашої ж області транспорт отримають загалом 19 громад. Це Баштанська, Вознесенська, Новоодеська, Снігурівська, Очаківська, Новобузька, Первомайська міські громади, а також Казанківська, Олександрівська, Веселинівська, Врадіївська, Березанська, Братська, Прибузька, Шевченківська, Бузька, Мигіївська, Мішково-Погорілівська, Прибужанівська громади. 

«Своєю чергою це значна допомога в розбудові системи комплексної соціальної підтримки населення в постраждалому від війни регіоні. Адже перше і чи не найголовніше питання – мобільність працівників соцзахисту. Саме такий транспорт дасть змогу їм допомагати тим людям, які проживають у найбільш віддалених селах громад», – зазначив Олександр Пасічний.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy