Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

180 мільйонів гривень на РЕБ для Збройних сил

  • 14
180 мільйонів гривень на РЕБ для Збройних сил

Партія «Слуга Народу» передала 180 мільйонів гривень UNITED24 для придбання двох тисяч комплексів РЕБ. Вже незабаром вони будуть на фронті обороняти наших військових та техніку від ворожих FPV-дронів. Наразі це найбільш ефективний спосіб знищення дронів росіян.  

«Немає жодної політичної сили, яка могла б самостійно перемогти ворога. На початку війни Президент України Володимир Зеленський сказав, що є лише одна політична партія, яка могла б перемогти, – це народ України. «Слуга Народу» діє саме за цією логікою й спрямовує максимум зусиль на обʼєднання всіх українців заради Перемоги України», – наголосила Олена Шуляк. 

Президент України Володимир Зеленський неодноразово наголошував, що цього року Збройні сили отримають ще більше озброєння саме українського виробництва – дронів та систем РЕБ. І на кошти, виділені партією, придбають 2 тисячі систем саме вітчизняного виробництва.  

«Понад десять років ми воюємо з дуже сильним ворогом, що не має жодних принципів. Знищує наші міста, села, а головне – наших людей. ЗСУ щодня мстяться ворогу за всі скоєні ним воєнні злочини. Це новітня війна, де дрони відіграють дуже вагому роль. І РЕБ системи сьогодні – найефективніший спосіб захисту наших оборонців на «нулі» від російських дронів. Дві тисячі таких систем допоможуть десяткам тисяч наших військових. Наша сила – у нашій єдності, і світло завжди перемагає темряву!» – наголосив голова облорганізації партії «Слуга Народу» Олександр Пасічний.  

За два роки повномасштабного вторгнення партія загалом направила понад 310 мільйонів гривень на допомогу ЗСУ. Кошти, що спрямували на підтримку української армії – зекономлені у 2023 році зі щорічного державного фінансування. За ініціативи голови партії Олени Шуляк були скасовані усі непріоритетні витрати, завдяки чому і вдалося виділити ці кошти.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy