Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Санкційний тиск та спільна боротьба мають тривати доти, доки останній ворожий вояк не забереться з України – Юрій Холод

  • 375
Санкційний тиск та спільна боротьба мають тривати доти, доки останній ворожий вояк не забереться з України – Юрій Холод

«Санкційний тиск та наша спільна боротьба з агресором повинні тривати доти, доки останній ворожий вояк не забереться з України. А співпраця в межах ЄС мусить й надалі міцнішати, аби не допустити більше таких подій», – наголосив заступник голови Львівської обласної ради та депутат від “Слуги Народу” Юрій Холод під час зустрічі з депутатами Європарламенту – представниками Литви, Німеччини, Румунії, Словаччини та Іспанії.

Він пояснив іноземним колегам, що Львівщина як прикордонна область зараз приймає сотні тонн гуманітарної допомоги.

З перших днів війни тут налагоджено логістику, організовано склади товарів, постійно координується діяльність волонтерів, влади, органів безпеки та правопорядку.

Допомогу зі Львова безперервно доставляють у різні регіони України – міста, які в зоні бойових дій та під облогою ворога.

Юрій Холод подякував Польщі та іншим державам, приватним компаніям, які допомагають розміщувати переселенців, шукають роботу для громадян України, які втекли від війни за кордон.

«Спільно з країнами ЄС мусимо координувати зусилля щодо біженців та внутрішньо переміщених осіб. В області ми організували понад 130 тисяч таких прихистків. Маємо центр допомоги на Арені Львів, допомагають і гуманітарні штаби в кожному районі. Ми вдячні партнерам за постійну санкційну, грошову та гуманітарну підтримку України. Також наполягаємо, що ядерні загрози зараз, як ніколи, високі, тому просимо на всіх рівнях говорити про потребу закриття неба над Україною та підкріплення нашої військової авіації», – закликав Юрій Холод.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy