Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Допомога фронту та вимушено переселеним українцям: фракції «Слуги Народу» у Буській міськраді та Красненській селищній прозвітували про рік роботи

  • 318
Допомога фронту та вимушено переселеним українцям: фракції «Слуги Народу» у Буській міськраді та Красненській селищній прозвітували про рік роботи

Відтак, на початку повномасштабної війни депутати забезпечували гарячими стравами воїнів, які перебували на Золочівщині, готували напівфабрикати чи борошняні вироби і передавали їх захисникам у зони бойових дій.

Також депутати сприяли тому, аби вимушено переселені громадян, які втратили домівки через окупантів, отримали житло, та надавали їм щоденні обіди, допомагали збирати необхідні для них речей.

Відтак, тимчасові оселі для переселенців облаштували на базі деяких комунальних закладів.

«Перші дні війни засвідчили, що об’єднані українці здатні протистояти будь-якому потрясінню. Ми згуртувалися, як ніколи раніше: тисячі патріотів взяли зброю до рук, активні громадяни розпочали створювати волонтерські центри, об’єднавши навколо себе і владу і громаду, а депутати на місцях до них приєдналися і сприяли, як могли. Війна торкнулась кожного, тому звіт і був про те, чим кожен з нас допоміг армії і людям, які змушені були покинути свій дім. Тільки разом ми переможемо», – наголосив очільник фракції «Слуга Народу» у Буській міськраді Богдан Гринишин.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy