Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Володимир Прокопенко: «Навчальні заклади-переселенці Луганщини розширюють географію діяльності»

  • 36
Володимир Прокопенко: «Навчальні заклади-переселенці Луганщини розширюють географію діяльності»

Депутат Сєвєродонецької районної ради від політичної партії «Слуга Народу» Володимир Прокопенко є внутрішньо переміщеною особою та нині мешкає на Івано-Франківщині, де сприяє своїм землякам в організації плідної взаємодії між установами, підприємствами Луганської та Івано-Франківської областей.
«Після повномасштабного вторгнення військ рф на територію України та захоплення росіянами міста Кремінна, у якому я мешкав, оселився в місті Долина Івано-Франківської області. Перебуваючи тут, продовжую підтримувати зв’язок із земляками – мешканцями Кремінної, Сєвєродонецького району та всієї Луганської області.
Зокрема, опікуюся розв’язанням проблемних питань внутрішньо переміщених осіб та релокованих закладів різної сфери діяльності. Одним із нещодавніх результатів спільної діяльності стала домовленість про відкриття в місті Долина філії Луганського національного університету ім. Т.Г. Шевченка»
, – розповів Володимир Прокопенко.
Зазначеного результату – домовленостей про відкриття філії університету-переселенця – вдалося досягти на робочій зустрічі, яка нещодавно відбулась у місті Долина між представниками Долинської міської територіальної громади на чолі з мером міста та представниками Луганщини за участі керівництва Луганського національного університету ім. Т.Г. Шевченка. Університет представляли ректорка, перший проректор, який також є головою вченої ради, та проректори.
На зустрічі з боку міста Долина були присутні директори навчальних закладів та Центру позашкільної освіти міста, представники управління освіти Долинської міської ради. А зі сторони Луганщини, окрім керівництва Шевченківського університету, долучився й Володимир Прокопенко – депутат Сєвєродонецької районної ради від «Слуги Народу», який наголошує, що за результатами зустрічі було досягнуто важливої домовленості – створити в місті Долина консультаційний пункт університету, а згодом – філію Луганського національного університету ім. Т.Г. Шевченка.
«За результатами робочої зустрічі сторонами було досягнуто домовленості та підписано відповідну угоду про співпрацю між університетом та Долинською міською радою. Спочатку в місті буде створено консультаційний пункт, а згодом – філію університету. Тож навчальні заклади Луганщини розширюють географію діяльності.
Ця співпраця дасть змогу університету-переселенцю розширити свою діяльність на підконтрольній українській владі території, а місту Долина – запропонувати мешканцям територіальної громади ще одну можливість здобути вищу освіту»
, – розповів депутат.

Народний депутат України, голова Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Кузнєцов вітає співпрацю між Луганщиною та іншими регіонами країни, наголошуючи на важливості розвитку евакуйованих підприємств, установ і, зокрема, навчальних закладів.

«Наразі в Луганському національному університеті ім. Т.Г. Шевченка впроваджується, крім дистанційного формату навчання, ще й цифрове, що є новим для України. Цей формат освіти передбачає можливість для студентів університету навчатись як онлайн, так і офлайн – залежно від ситуації в країні та конкретно в кожного студента. Саме такий формат навчання планується впровадити в Долині.
Приємно бачити, що підприємства, заклади Луганської області, відновивши свою діяльність на підконтрольній українській владі території, продовжують свій розвиток, розширюють географію своєї діяльності, пропонуючи взаємовигідну співпрацю, – це дуже важливо для нашої країни. Команда «Слуги Народу» Луганщини вітаю співпрацю Луганської області з іншими регіонами та сприятиме подальшому зміцненню зв’язків між регіонами»
, – наголосив Олексій Кузнєцов.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy