Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Володимир Коломацький: «Система депутатських запитів працює, використовуймо її!»

  • 256
Володимир Коломацький: «Система депутатських запитів працює, використовуймо її!»

На Луганщині ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» відреагувало на запит депутата Старобільської районної ради Володимира Коломацького щодо незадовільного обслуговування окремих сільських споживачів.

Член фракції політичної партії «Слуга Народу» у Старобільській районній раді під час чергової сесії зазначив, що на декількох вулицях села Байдівка Шульгинської громади вже котрий рік поспіль наявні перебої з електропостачанням. Тож місцеві виборці звернулися до нього як депутата і земляка із проханням посприяти відновленню сталої роботи електромереж, що подають електрику до їх садиб. 

«Соціальна проблема полягає в тому, – наголошує депутат від «СН», – що електродроти тут не оновлювалися від кінця 50-х, початку 60-х років минулого століття, коли, власне, ця лінія прокладалася. Ситуація не зазнала змін і в 90-х, коли поновлювали систему електропостачання в цьому селі. Втім, як мені стало відомо, у нинішньому році ці території також не внесені до плану робіт електриків.

І надалі, у період пікових навантажень, жителі вулиць Прифермівська та Залівна не мають змоги користуватися електроприборами через аварійний стан електроліній».

Депутатський запит Коломацького, від імені Старобільської районної ради був направлений голові Луганської ОДА Сергію Гайдаю та генеральному директорові ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» Віктору Чорному. 

Знадобився тиждень, аби керівництво ТОВ «ЛЕО» зреагувало на це звернення. Бригада електриків товариства повністю підтягнула провислі дроти, провела обстеження і перепакувала їх на зазначених вулицях, здійснила надійне під’єднання до кожного будинку споживачів електроенергії.

«ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» доволі швидко відреагувало на мій запит щодо вирішенні питання обслуговування ліній електропередач на двох вулицях с. Байдівка.

Та хоча у «світових масштабах» вирішення цієї проблеми здається надто дрібним, але це й є та конкретна робота, котру ми, як «Слуги Народу» можемо здійснити. Тож, закликаю усіх своїх колег по партії частіше спілкуватися з жителями Луганщини, чути їх проблеми і вирішувати хоча б на своєму, місцевому рівні», – підсумував Володимир Коломацький.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy