Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Тетяна Новикова: «У координаційних центрах продовжують допомагати ВПО»

  • 31
Тетяна Новикова: «У координаційних центрах продовжують допомагати ВПО»

Депутатка Щастинської районної ради від «Слуги Народу» Тетяна Новикова опікується діяльністю координаційного центру допомоги ВПО з Луганської області в Кіровоградській області, який працює в місті Кропивницький для внутрішньо переміщених осіб із Луганщини. Про поточні результати роботи центру та нещодавні заходи, які відбувалися на його базі, у коментарях Тетяни:
«У гуманітарному хабі для ВПО з Луганщини його відвідувачам за потреби надаються памперси для малечі, також за потреби наші земляки мають змогу обрати собі вживаний одяг. Періодично видаємо дітям рюкзаки з канцелярією. Звісно, не припиняємо постійно видавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування».
За словами депутатки, окрім земляків, які постійно відвідують координаційний центр, періодично до нього звертаються і нові відвідувачі. Для всіх них, окрім гуманітарної допомоги, організовуються консультації фахівців різних сфер та різноманітні заходи з підтримки.
«У нашому центрі за бажанням люди можуть звернутися по допомогу до медичних працівників – медичні консультації та ліки переселенцям надають працівники Лисичанського та Станично-Луганського центру первинної медико-санітарної допомоги. Окрім цього, людей продовжує приймати представник Сєвєродонецького центру надання адміністративних послуг та спеціаліст із луганського управління Пенсійного фонду.
Люди звертаються як за гуманітарною допомогою, так і за консультаціями з різноманітних питань щодо свого здоров’я, щодо побутових питань: працевлаштування, нарахування пенсій, отримання компенсацій за зруйноване майно тощо. Тому актуальними для них є не тільки послуги координаційного центру з надання засобів гігієни, продуктів харчування або ліків, але й консультативні послуги», – розповіла Тетяна Новикова.
Депутатка наголошує, що внутрішньо переміщені особи є тією категорією громадян, яка на постійній основі потребує уваги та підтримки, адже люди, які були вимушені виїхати з окупованих територій та з регіонів активних бойових дій, втратили найцінніше – рідні домівки.
«Вимушені переселенці постійно потребують підтримки, адже вони залишилися без своїх рідних домівок та часто без рідних людей. У співпраці з міжнародними благодійними організаціями, органами державної влади та небайдужими громадянами в координаційних центрах продовжуємо допомагати ВПО й будемо робити це стільки, скільки потрібно буде людям», – наголосила Тетяна Новикова.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy