Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олександр Батраков: «Пишаюся спортсменами-переселенцями та підтримую їхнє прагнення до розвитку»

  • 29
Олександр Батраков: «Пишаюся спортсменами-переселенцями та підтримую їхнє прагнення до розвитку»

Депутат від «Слуги Народу» Сватівської районної ради Олександр Батраков більшу частину свого життя присвятив професійному заняттю спортом. До окупації Луганщини у 2022-му він опікувався розвитком спорту у Сватівському районі, пропагував здоровий спосіб життя та на рівні рішень ради підтримував місцевих спортсменів. Цю діяльність він продовжує і зараз, наголошує на її важливості для своїх виборців – внутрішньо переміщених осіб із Луганщини.
«Зараз вимушені переселенці з Луганщини, які до окупації регіону активно займалися спортом, здебільшого продовжують таку активність. Попри те, що життя розкидало моїх земляків по всій країні, а дехто виїхав і за кордон, підтримую зв’язок зі своїми виборцями. Щиро радію їхнім успіхам, зокрема спортивним, та в межах повноважень сприяю необхідній підтримці», – зазначив Олександр Батраков.
Коментуючи повсякденне життя своїх земляків в умовах, коли вони вимушено покинули свої домівки, депутат наголошує на важливості занять спортом, використовуючи це як засіб для підтримки високого морального духу та саморозвитку. Як приклад він наводить нещодавні успіхи спортсменів зі Сватівщини.
«Одним з останніх успіхів моїх земляків-спортсменів стали високі результати каратистів на чемпіонаті України, який відбувся на початку березня в Одесі. Там декілька вихованців Сватівської міської ДЮСШ показали високі спортивні результати та вибороли призові місця в різних спортивних категоріях.
Хлопці та дівчата, перебуваючи вдалині від рідного дому, не впали духом та продовжили заняття улюбленим видом спорту. Завдяки цьому вони змогли підтримувати свій фізичний та психологічний стан на високому рівні, більш успішно інтегруватися в нові громади. Пишаюся спортсменами-переселенцями, підтримую їх та акцентую на важливості використання спортивних занять під час відновлення та підтримання нормального психологічного стану переселенців»
, – наголосив Олександр Батраков.
Народний депутат України, голова Луганської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Кузнєцов також наголошує на важливості занять спортом для переселенців та загалом усіх громадян:
«Завжди слідкував за спортивним життям Луганщини, пишався досягненнями наших спортсменів-земляків. Зараз, незважаючи на те, що наші спортсмени втратили можливість жити та тренуватися у своїх рідних громадах, бачу, що багато з них підтримує гарну фізичну форму та показує високі результати.
Важливо підтримувати таких людей, які прославляють нашу рідну Луганщину своїми досягненнями. Та ще одним важливим завданням є підтримка масового непрофесійного спорту на всеукраїнському рівні, залучення якомога більше людей до цього.
Заняття спортом гуртують людей та допомагають у нелегкий воєнний час підтримувати гарну форму та психологічний стан, тому також підтримую цей напрям розвитку наших земляків-спортсменів»
, – зазначив Олексій Кузнєцов.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy