Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Лариса Кульбач: «Важливо сприяти забезпеченню ВПО додатковою медичною допомогою»

  • 37
Лариса Кульбач: «Важливо сприяти забезпеченню ВПО додатковою медичною допомогою»

Депутатка Кремінської міської ради від політичної партії «Слуга Народу» Лариса Кульбач до повномасштабного вторгнення військ рф на територію України опікувалася соціальними питаннями громади і, зокрема, медичною сферою.
«Навесні 2022 року я вирішила покинути Кремінну, за яку точилися запеклі бої, у місті залишатися було небезпечно. Оселилася на Івано-Франківщині та продовжую тут допомагати землякам у розв’язанні соціально-побутових питань, у тому числі й медичних», – розповіла Лариса Кульбач.
Депутатка повідомила, що протягом останніх півтора року її зусилля були направлені на забезпечення необхідними медикаментами та медичною допомогою земляків, які вимушені були залишити свої домівки, через гуманітарні хаби. Для цього вона долучалася до співпраці з органами місцевого самоврядування та благодійними організаціями. Також у своїй діяльності депутатка приділяла увагу й допомозі медикаментами та турнікетами військовим медикам та військовослужбовцям – долучалася до організації надання цієї допомоги.
«На мою думку, важливо сприяти забезпеченню ВПО додатковою медичною допомогою. Адже внутрішньо переміщені особи – здебільшого соціально вразлива категорія громадян, яка потребує додаткової уваги. Зважаючи на це, після повномасштабного вторгнення військ рф ініціювала та взяла участь в процесі організації прийомів вимушених переселенців лікарями з Луганщини на базі гуманітарних хабів. Багатьом людям було це зручно, тому така практика отримала позитивні відгуки. Також у співпраці з благодійниками неодноразово вдавалося передавати медичні засоби військовим медикам та військовослужбовцям», – прокоментувала Лариса Кульбач.
За ініціативи депутатки в гуманітарних хабах внутрішньо переміщеним особам із Луганщини періодично видавалися медикаменти та медичні засоби від благодійних організацій.
«Цього року продовжуватиму долучатися до організації надання медичної допомоги землякам та залучення до цього благодійних організацій», – зазначила Лариса Кульбач.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy