Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Голова фракції «Слуги Народу» у Сватівській районній раді на позачерговій сесії закликала колег та громадян до єдності, збереження спокою та підтримки загонів ТрО

  • 502
Голова фракції «Слуги Народу» у Сватівській районній раді на позачерговій сесії закликала колег та громадян до єдності, збереження  спокою та підтримки загонів ТрО

У місті Сватове Луганської області відбулась позачергова сесія Сватівської районної ради Луганської області.

На сесії перед колегами виступила депутат районної ради, голова депутатської фракції політичної партії «Слуга народу» Олена Риженкова.

«В Україні з 2014 року триває війна, але останнім часом на кордонах нашої держави склалася дуже непроста обстановка. Росія постійно нагнітає безпекову ситуацію, накопичуючи війська і техніку, проводячи сухопутні й морські маневри поблизу нашої держави», – розпочала свій виступ депутатка.

Олена Риженкова зазначила, що і наша влада, і провідні світові лідери докладають максимум зусиль для того, щоби врегулювати ситуацію політико-дипломатичним шляхом.

Депутатка закликала всі політичні сили до єдності, консолідації зусиль, щоб спільно протистояти тиску з боку агресора, не розхитувати політичну ситуацію всередині країни. Та звернулася до українців:

«Звертаємося до жителів нашого району й усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору. Ми просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові. Водночас громадяни мають продовжувати працювати, не змінювати свій звичайний спосіб життя – це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже, і можливість Збройних сил захищати Україну так, як потрібно, і стільки, скільки потрібно» – наголосила Олена Риженкова.

Звернення було прийнято та розміщено для ознайомлення на сайті Сватівської районної ради.

У сесії також взяв участь підполковник ЗСУ, командир батальйону територіальної оборони Сватівського району Максим Аксамитовський, який розповів про батальйони Територіальної оборони України та відповів на запитання учасників сесії.

За результатами роботи на сесії, депутати внесли зміни до Районної цільової програми фінансування заходів забезпечення мобілізації та територіальної оборони, проведення призову на строкову службу та на службу за контрактом, забезпечення приписки юнаків до призовної дільниці, а також кандидатів до вступу у ВВНЗ України на території Сватівського району на 2021-2022 роки.

Загальний обсяг фінансування на виконання програми в цілому тепер закладено у розмірі 3 951,75 тис грн.  

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy