Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Передано допомогу від італійських благодійників до лікарні інтенсивного лікування

  • 11
Передано допомогу від італійських благодійників до лікарні інтенсивного лікування


За сприяння депутатів Боярської міської ради від «Слуги Народу» Олени Поліванової, Аліни Григор’євої, Олексія Перфілова, Валерія Мілевського, Олександра Верголяса та Андрія Арчакова Лікарня інтенсивного лікування Боярської міської ради отримала медичні засоби від Асоціації «Мрія» (м. Карпі, пров. Модена, Італія).

У медзакладі постійно приймають на лікування військових, переселенців та мешканців інших населених пунктів Київщини, що постраждали від війни. Тож така підтримка вкрай потрібна.

«Висловлюємо вдячність керівництву Асоціації італійських волонтерів «Мрія», членам організації і всім італійцям, які долучилися до формування такого важливого і необхідного для наших закладів охорони здоровʼя гуманітарного вантажу.

Підтримка функціонування закладів Боярської громади, постійна допомога і сприяння у вирішенні поточних питань під час війни – це ті красномовні справи, які знаменують солідарність і єднання у позиціях України і Італії, наших громад у протистоянні ворогу в спільній боротьбі задля збереження європейських цінностей. Дякуємо, друзі, за впевнені кроки в напрямку утвердження справедливості і зміцнення нашого братерства!» – зазначила Аліна Григор’єва

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy