Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Київщину відвідала заступниця голови Комітету з питань охорони здоров’я німецького Бундестагу Кірстен Капперт-Гонтер

  • 10
Київщину відвідала заступниця голови Комітету з питань охорони здоров’я німецького Бундестагу Кірстен Капперт-Гонтер

Київську область відвідала заступниця голови Комітету з питань охорони здоров’я німецького Бундестагу Кірстен Капперт-Гонтер
Вона побувала в селищі Макарів, в амбулаторії загальної практики сімейної медицини, яку вдалося відновити за рахунок коштів міжнародних донорів. Нагадаємо, що під час окупації регіону заклад був зруйнований росіянами.

З роботою медичного закладу та планами з удосконалення сфери охорони здоров’я в Київській області гостю ознайомили головний спеціаліст управління міжнародного співробітництва Київської обласної державної адміністрації, депутат Калинівської селищної ради від «Слуги Народу» Владислав Лісняк, голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький та заступник директора департаменту охорони здоровʼя КОДА Максим Мʼясоєдов.

«Також із колегами мали можливість обговорити потенційні напрями співпраці у сфері медицини, адже забезпечення доступності надання якісних медичних послуг є одним із пріоритетних завдань.
Німеччина серед тих країн, які потужно допомагають Україні на національному рівні та сприяють відбудові зруйнованої інфраструктури. Щиро вдячні за підтримку!» – зазначив Владислав Лісняк

Своєю чергою заступниця голови Комітету з питань охорони здоров’я бундестагу висловила свою солідарність з Україною за те, як українці захищають демократію. Метою свого візиту Кірстен Капперт-Гонтер назвала необхідність підтвердити, що Україна належить до Європи, що потрібно разом робити все для зміцнення демократії в Європі.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy