Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Дрони військовим від Бориспільської громади: звіт за 2023 рік

  • 12
Дрони військовим від Бориспільської громади: звіт за 2023 рік

На 52-му позачерговому засіданні секретар Бориспільської міської ради від «Слуги Народу» Владислав Байчас прозвітував про допомогу ЗСУ, а саме – закупівлю квадрокоптерів.

«За 2023 рік видатки на оборону становили 21,9 млн грн. Передано 65 квадрокоптерів на суму 5,1 млн грн. Спрямовано 4 квадрокоптери з нічниками на суму майже 840 тис. грн. Забезпечено квадрокоптер із нічником і тепловізор на суму 234 тис. грн. За 2023 рік ми з депутатським корпусом проголосували й передали безпосередньо на рахунки 9 військових частин субвенцію в сумі 15,6 млн грн», – розповів Владислав Байчас.

Він зазначив, що вже за січень-лютий 2024 року загальна сума видатків на оборону склала 56,8 млн грн. За рахунок коштів, які передали 16 військовим частинам у сумі 36,3 млн грн, купується оборонний комплекс «Лелека» вартістю 7,5 млн грн, який буде працювати «очима» для трьох бригад одночасно на найгарячіших напрямках лінії оборони.

«60 квадрокоптерів, мавіків на загальну суму 4,4 млн грн. Тридцять п’ять квадрокоптерів із нічниками на суму 7,1 млн грн. Три квадрокоптери з нічниками й тепловізорами на суму 700 тис. грн. Усе це в процесі завершення передачі 39 військовим частинам на загальну суму 12,1 млн грн. Крім того, завершена процедура закупівлі 600 дронів на загальну суму 8,4 млн грн – чекаємо постачання і все передамо частинам, які зверталися. Дуже сподіваюсь і на подальшу співпрацю всіх, хто наповнює своїми податками бюджет міста, депутатів і всіх причетних до цього процесу людей. Віримо в перемогу!» – наголосив секретар Бориспільської міської ради.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy