Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Бучанська громада передала допомогу ЗСУ на понад 20 мільйонів гривень

  • 12
Бучанська громада передала допомогу ЗСУ на понад 20 мільйонів гривень

До другої річниці звільнення Бучанської громади від окупантів на фронт відправили допомогу для 17-ти підрозділів ЗСУ на суму понад 20 мільйонів гривень.

156 FPV-дронів закупили завдяки масштабному збору «Бучанський дрон». Ще 40 Mavic 3 та 3T, Matrice 30T та Autel 4T було придбано за кошти громади.

Також бійцям відправили тепловізори, зарядні станції, рації, генератори та інше необхідне обладнання, яке просили хлопці.
Окрім того, передали девʼять одиниць техніки: пікапи, автобуси й екскаватор. Дещо купували за кошти громади, інше придбав відповідальний бізнес. Екскаватор передало КП “Бучасервіс”.

«Символічно, що з нагоди другої річниці визволення Бучі ми дякуємо головним дійовим особам цієї знаменної події – нашим військовим, нашим славним ЗСУ. Загалом 17 військових підрозділів, де служать наші бучанці, отримали підтримку від громади. Працюємо далі, адже маємо ще багато потреб від наших захисників. Дякую платникам податків, соціально відповідальному бізнесу за можливість купувати необхідне для наших воїнів», – зазначив секретар Бучанської міської ради від «Слуги Народу» Тарас Шаправський.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy