Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Боярська громада підписала договір про співпрацю з італійським містом Карпі

  • 24
Боярська громада підписала договір про співпрацю з італійським містом Карпі

Відбулося підписання Договору про дружбу і співробітництво між громадою міста Карпі й Боярською міською територіальною громадою. У складі делегації від української сторони в Італію прибули Боярський міський голова Олександр Зарубін та депутати Боярської міської ради від «Слуги Народу» Олена Поліванова й Аліна Григор’єва .

Під час заходу мер міста Карпі Альберто Беллеллі висловив солідарність з Україною і надію, що вони зможуть долучитися до проєктів реконструкції Боярської громади після війни. Також громада міста Карпі розгляне можливість запросити дітей із Боярської громади на відпочинок в Італію.

Депутатка Боярської міської ради від «Слуги Народу» Аліна Григорʼєва розповіла присутнім про складний шлях до зародження співпраці між громадами й особистий внесок у побудову дружби і взаємної підтримки, який став запорукою укладання Договору.

Варто зазначити, що підготовча робота й постійна комунікація між сторонами задля реалізації ініціативи тривала понад рік.

«Міжнародні звʼязки – важлива складова формування іміджу громади, діяльності органів місцевого самоврядування і впливовий чинник наближення перемоги України та відновлення країни після війни. Тож рада, що мала можливість зробити свій внесок у розбудову відносин між нашими громадами», – зазначила депутатка Боярської міської ради від «Слуги Народу» Олена Поліванова.

Вона розповіла, що за майже півторарічний процес комунікації і співпраці італійська сторона забезпечила відпочинок у Карпі постраждалих від війни дітей із Боярської громади, надала фінансову підтримку домоволодінням у с. Тарасівка, які постраждали внаслідок обстрілів агресора у вересні 2023 року, а в січні 2024 року направила в громаду 12 тонн гуманітарної допомоги для закладів освіти й охорони здоровʼя.

«Висловлюю велику подяку всім, за чиєї участі здійснюється співпраця з громадою міста Карпі і відбулося укладання Договору. Впевнена, що завдяки нашим із вами спільним зусиллям укладений Договір сформує міцний фундамент подальших важливих для нашої громади дій – в імʼя перемоги українського народу, розвитку і процвітання України, добробуту і благополуччя Італії!» – наголосила Олена Поліванова.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy